Embedded Twitter videos not playing

Tangled Up In Red

Well-Known Member
Lifetime Member
SoSH Member
Nov 8, 2004
2,837
Bernal
Recently on Firefox, embedded Twitter videos have stopped playing for me. I click on the play arrow and the whole tweet disappears. I can play embedded youtube vids and can play the twitter videos on Twitter. Any ideas?
 

santadevil

Member
SoSH Member
Aug 1, 2006
4,591
Saskatchestan
I've had a ton of issues with Firefox not playing any Twitter videos for quite a while
Thinking it's a cookie issue for me

Chrome seems to be my best bet
 

normstalls

Member
SoSH Member
Mar 15, 2004
3,375
I ran in to this with Chrome recently... It just seemed tweets would not load. This was within and outside of SoSH. Came across this and it seemed to work for me:

Some members have reported that embedded tweets break the layout or are chopped so that only half tweet displays.

If you're experiencing this problem, try the procedure below.


Right click on the page with the tweet(s). Select inspect from the menu. A console will open. Reload the page with the tweet(s) leaving the console open. They should display properly now. Visit a few other threads with tweets while the console is open. They should also load properly. Close the console and it should be fixed.
 

Hendu for Kutch

Member
SoSH Member
Apr 7, 2006
5,953
Nashua, NH
I've been having trouble playing embedded Twitter videos in Chrome all over the web the past few weeks. It's become so consistent that I figured it was Twitter trying to drive people to their site, where it always works fine.
 

Lose Remerswaal

Missing an “R”
Lifetime Member
SoSH Member
I ran in to this with Chrome recently... It just seemed tweets would not load. This was within and outside of SoSH. Came across this and it seemed to work for me:

Some members have reported that embedded tweets break the layout or are chopped so that only half tweet displays.

If you're experiencing this problem, try the procedure below.


Right click on the page with the tweet(s). Select inspect from the menu. A console will open. Reload the page with the tweet(s) leaving the console open. They should display properly now. Visit a few other threads with tweets while the console is open. They should also load properly. Close the console and it should be fixed.
This didn't work for me here
 

Tangled Up In Red

Well-Known Member
Lifetime Member
SoSH Member
Nov 8, 2004
2,837
Bernal
What worked for me in Firefox was to disable enhanced tracking protection for SoSH.
From within SoSH, click on the shield icon to the left of the url. Top option is to disable for this site. Did the trick.
Could probably be a little more surgical and leave it on, disabling only twitter in the subsections.
 

Omar's Wacky Neighbor

Well-Known Member
Lifetime Member
SoSH Member
What worked for me in Firefox was to disable enhanced tracking protection for SoSH.
From within SoSH, click on the shield icon to the left of the url. Top option is to disable for this site. Did the trick.
Could probably be a little more surgical and leave it on, disabling only twitter in the subsections.
Beauty, that did the trick.

Thanks!!