Dismiss Notice
Guest, I have a big favor to ask you. We've been working very hard to establish ourselves on social media. If you like/follow our pages it would be a HUGE help to us. SoSH on Facebook and Inside the Pylon Thanks! Nip

upgrading today

Discussion in 'SoSH Support & FAQ' started by AlNipper49, Sep 7, 2016.

  1. AlNipper49

    AlNipper49 Huge Member Dope

    Messages:
    40,174
    I'll be upgrading at some point today. The site will be theoretically down for about 30 minutes. "Nip Screw Up" reality time will probably be closer to a few hours.
     
  2. AlNipper49

    AlNipper49 Huge Member Dope

    Messages:
    40,174
    Obviously there were some theme changes. Report issues here... there will be a few


    (please try to stick to just stuff that may have broken, not new features... thanks!)
     
  3. Curll

    Curll Guest

    Messages:
    9,205
    Oh, its 1999 and we don't have widescreen monitors. Yay.
     
  4. johnmd20

    johnmd20 literally like ebola Lifetime Member Gold Supporter SoSH Member

    Messages:
    36,270
    Yes, the page is coming in squeezed.
     
  5. AlNipper49

    AlNipper49 Huge Member Dope

    Messages:
    40,174
    fixed width
     
  6. AlNipper49

    AlNipper49 Huge Member Dope

    Messages:
    40,174
    have to run and do some real work thing for ~30 minutes.... will check back here around 10:30
     
  7. Detts

    Detts Member SoSH Member

    Messages:
    4,023
    Diggin' your new pic.
     
  8. AlNipper49

    AlNipper49 Huge Member Dope

    Messages:
    40,174
    I didn't realize it would update everywhere... little did I know my gravatar was connected to a throwaway email
     
  9. barbed wire Bob

    barbed wire Bob crippled by fear Silver Supporter SoSH Member

    Messages:
    8,519
    I'm trying to post in P&G and I keep getting this message:

    The following error occurred:
    A server error occurred. Please try again later.

    I can post in backwash.
     
  10. AlNipper49

    AlNipper49 Huge Member Dope

    Messages:
    40,174
    something is off with posting. looking into it
     
  11. ifmanis5

    ifmanis5 Member SoSH Member

    Messages:
    31,809
    More power to the shields.
     
  12. AlNipper49

    AlNipper49 Huge Member Dope

    Messages:
    40,174
    I think what happened was that I got bored during the upgrade and killed a process that normally is useless.... but I guess this time it was. It's running in the background now.
     
  13. adam42381

    adam42381 Well-Known Member Silver Supporter SoSH Member

    Messages:
    4,657
    It's hard to log in on mobile. I don't see the normal login link at the top.
     
  14. Harry Hooper

    Harry Hooper Well-Known Member Lifetime Member SoSH Member

    Messages:
    24,646
    On my Moto G phone, when I go into the game threads forum I see the 2016 Red Sox subforum, but every other team one is last season's. Most notably I can't see the 2016 Patriots game threads, just the 2015 one.

    Some sort of odd caching going on?

    Also, every quoted post has my avatar regardless of who makes the post.
     
    #14 Harry Hooper, Sep 19, 2016
    Last edited: Sep 19, 2016
  15. DrBlinky

    DrBlinky Member SoSH Member

    Messages:
    713
    Back out of the app until you see the settings icon in the upper right. Go into setting and the last option will be Reset Cache. After resetting, SoSH will restart and you should see the new subforums. (I had to go through this process to see both the 2016 Sox and Patriots subforums when they got created.)
     
  16. Harry Hooper

    Harry Hooper Well-Known Member Lifetime Member SoSH Member

    Messages:
    24,646
    Thanks for the tip, DrBlinky. I did as you described, but when SoSH tried to restart it just hung up on the initial splash screen. Gave up and uninstalled the app, and then reinstalled it. Same issue, so I'm SOL.

    Edit, now the app runs, but I can't log in.

    Edit2: Finally succeeded with phone login.
     
    #16 Harry Hooper, Sep 25, 2016
    Last edited: Sep 30, 2016
  17. Dollar

    Dollar Member SoSH Member

    Messages:
    6,976
    Is anyone else still getting the error where gifs/tweets/videos/etc are only half-showing up, with no option to expand the visible area? Like this below:

    http://i.imgur.com/Il6NxhK.png

    I know I've seen it mentioned in this forum in the past but I can't find it now. Any solutions?
     
  18. HriniakPosterChild

    HriniakPosterChild Well-Known Member Gold Supporter SoSH Member

    Messages:
    9,992
    My psychic powers suggest that you are using an ad blocker.
     
  19. jhp64

    jhp64 Member SoSH Member

    Messages:
    167
    I see the same behavior (half-visible tweets, etc.) and I am not using an ad blocker: just vanilla Safari on OS X 10.12. I don't see this behavior when using Firefox.
     
  20. HriniakPosterChild

    HriniakPosterChild Well-Known Member Gold Supporter SoSH Member

    Messages:
    9,992
  21. Dollar

    Dollar Member SoSH Member

    Messages:
    6,976
    Well, that seems to have fixed it. I'm not sure which specific extension was causing it, but I disabled and then enabled my extensions and now I can see the entire tweet. Thanks Hriniak!

    edit: or maybe just refreshing the page fixes it.
     
    #21 Dollar, Oct 8, 2016
    Last edited: Oct 8, 2016
  22. jhp64

    jhp64 Member SoSH Member

    Messages:
    167
    It's hard to test well because I just discovered that if I reload the page, then the tweets (etc.) display correctly. (So finding a problem, disabling extensions and plugins, and then seeing if the problem went away is not necessarily meaningful.) Also, the problems only happen sporadically and I don't see the pattern as to which things display correctly vs. not.
     
  23. HriniakPosterChild

    HriniakPosterChild Well-Known Member Gold Supporter SoSH Member

    Messages:
    9,992
    Ah, I get it all the time, but I run an ad blocker.
     
  24. saintnick912

    saintnick912 GINO! Lifetime Member SoSH Member

    Messages:
    4,219
    The Tapatalk integration seems off by a day or two lately. It will deep link me into threads but to the posts that were made a while back. Not sure what settings the plugin has, but it may be offset.
     

Share This Page